Bröllop

 

Stort eller litet? Traditionellt eller nyskapande? I kyrkan eller på en klippa vid havet? Oavsett vilket blir er bröllopsdag ett minne för livet! Vi hjälper er att ordna blommorna som förhöjer upplevelsen.

Mycket mer än en brudbukett
Oftast hamnar brudbuketten i fokus. Enkel, maffig, romantisk, modern... - möjligheterna är oändliga och varierar med brudparets önskemål. Vi har lång erfarenhet och massor av inspiration, och kan guida er fram till det val som passar er allra bäst.

Förutom brudens bukett kan man även ha en knapphålsblomma till brudgummen och hans best man, buketter till brudtärnor och näbbar, blommor som dekorerar såväl vigsel- som festplats. Som sagt, möjligheterna är oändliga. Vill du prata med oss om blommor till ditt bröllop?

 

Besök vår butik, ring eller skicka e-post. Välkommen!Du måste ha en nyare version av Flash Player för att ta del av flash-animation.

Bild föreställande: flash player

 

I samarbete med Kristinas Brud o Fest, Fina Frisör, Fotograf Jonas Sjölund, Tenhults Blommor.

Bild föreställande: speciellatillfallen shortcut dukning Bild föreställande: speciellatillfallen shortcut brollop Bild föreställande: speciellatillfallen shortcut begravning

SPECIELLA TILLFÄLLEN